tvåtusenfjorton

Den 2013-12-31, kl 07:42:49
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
det är snart ett nytt år, en ny början, en chans att börja om. jag är jävligt envis bara jag vill och den här gången tänker jag få allt att fungera. jag tänker kämpa, klättra, dra mig upp. jag tänker hitta mig själv igen, även om jag inte riktigt är säker på att den människa jag brukade vara finns kvar. jag har förändrats på så många olika sätt trots att jag inte ville. men kanske är det så att vi inte kan styra över vilka vi blir. jag vill inte vara den jag är idag och jag tänker bli något bättre. någon andra kan fästa sig vid, älska. någon som lämnar avtryck innanför revben. jag vill vara någon jag själv kan älska.
 
 

jag vill inte vara trasig längre

Den 2013-12-31, kl 07:35:35
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
vi kan kalla honom fredrik. han är fin, säger fina saker. han får mig att må bra. med honom glömmer jag världen. jag glömmer bort att mörkret ligger där och väntar på mig. jag kan inte sätta fingret på vad det är, men något med honom är annorlunda. ni vet då man bara vet något. man vet inte hur eller varför, man bara vet. 
 
 
 
 
 
 
 
jag var bara hel med dig
inte innan, inte efter.

bara när jag var med dig.

don't look back. you're not going that way.

Den 2013-12-28, kl 22:28:49
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
köpte massa mat idag. ångest, så mycket ångest. har inte vågat äta något än. men imorgon, då ska jag!

kommer jag verkligen att klara det här?

Den 2013-12-27, kl 19:31:34
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
kom hem igår och än så länge har det gått sådär med att äta mer. har inte vågat ställt mig på vägen än. med tanke på hur lite jag ätit den senaste tiden så tror jag att jag kan ha gått ner lite i vikt. men jag har ju även druckit en del alkohol och det innehåller ju massa kalorier så jag vet inte. känner mig lite splittrad. jag vill ju inte gå ner mer i vikt men kommer nog få panik om jag inte gjort det. vet ju även att jag garanterat kommer att gå upp i vikt om jag ska börja träna och bygga muskler..

11.29

Den 2013-12-25, kl 11:30:01
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
har inte uppdaterat sedan jag skrev att jag skulle försöka skärpa till mig. som ni kanske förstår så har det inte gått så bra. jag har inte börjat äta mer än och jag har varit full sen i fredags. har bytt ut min mat mot alkohol och det låter väl hälsosamt? imorgon åker jag hem och börjar jobba igen så kanske att det blir lättare att ta sig i kragen bara jag kommer hem. vi får se.

jag tänker klara det här.

Den 2013-12-22, kl 11:00:58
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
det är snart ett nytt år och nya planer och önskningar inför tvåtusenfjorton ska göras. det brukar vara samma sak varje år. jag har haft tunnelseende. hur jag blir smal och hur mycket jag skadar mig själv har aldrig spelat någon roll, bara att det går snabbt och att jag kommer dit. det här årets illusioner och drömmar kommer inte att handla om att jag vill bli smal eller gå ner i vikt. jag har gått ner i vikt. nu vill jag bli vältränad. jag vill inte ha en smal kropp med fluff. jag vill ha en fast kropp. så det ni kommer att få läsa om framöver är att jag kämpar för att få matvanor som fungerar. jag måste äta mer och jag vet det. måste även lägga in träning för att få den kropp jag vill ha. men den här gången ska jag stanna på lagom. jag tänker inte träna flera timmar om dagen alla dagar i veckan som det har blivit förr.

don't run from who you are

Den 2013-12-19, kl 11:49:05
Filed in allmänt | Kommentarer: 1
jag var helt säker på att jag gått upp i vikt då det känts som att jag ätit rätt mycket den senaste tiden. klev skräckfyllt upp på vågen imorse och det visade sig att jag gått ner i vikt på nått konstigt sätt. när jag tänker efter så sitter alla kläder lösare. mina stuprörsjeans är inte alls lika tajta som de brukade vara.






det finns inga ord för dig på det här jävla språket

Den 2013-12-18, kl 11:52:00
Filed in allmänt, verbalt missfoster | Kommentarer: 0
jag vill sätta ord på vad jag känner och hur jag mår. men vad gör man när ord inte kan räcka till? detta gör mig så jävla frustrerad. jag saknar inte bara honom, jag saknar mig själv och den jag var när jag var med honom.
 
något mer som gör mig jävligt frustrerad är när människor ger löften som de inte kan hålla. hur kan man t ex lova att alltid stanna kvar och att alltid finnas där? för innerst inne så vet vi alla att det aldrig slutar så.
 
 

en hemlis om mig

Den 2013-12-17, kl 11:28:55
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
jag vill skriva en bok. ord som berör och som får läsaren att känna rysningar enda in i benmärgen. jag vill lämna avtryck i människors hjärtan.

kära tomten

Den 2013-12-16, kl 22:57:22
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
jag vet inte om du läser detta, du vet ju att jag hatar julen och alla anledningar till det. men om du mot förmodan gör det så önskar jag mig andra saker än vad jag gjorde när jag var liten. i år vill jag inte ha några dockor eller målarböcker. jag vill ha en hel familj, en mamma som hör av sig andra gånger än de hon ringer för att fråga om hon får låna pengar för att sedan inte betala tillbaka dom, en pappa som mirakulöst bara skulle börja bry sig en dag om att han är pappa och faktiskt har tre barn som behöver honom.
 
jag har aldrig velat vara som alla andra. jag ville sticka ut, lämna avtryck under revben, bli ihågkommen utan att smälta in i mängden av alla andra människor och minnen. jag ville vara speciell. idag önskar jag att jag var precis som alla andra. jag vill kunna äta utan att vilja dö, utan att bokstavligt talat känna hur fettet sprider sig i kroppen och lägger sig som en tjock hinna över varje kroppsdel. jag vill kunna må bra. ha ett liv där jag upplever andra saker än motgångar. att bara någon gång ibland känna något annat än det jag ständigt känner som jag inte ens kan sätta ord på. jag vill slippa känslan av övergivenhet och likgiltighet. jag vill bry mig om saker och om människor.
 
jag vill veta vem jag är, ha en identitet.
 
 
tack på förhand!

börjar gå upp i vikt igen och jag hatar det

Den 2013-12-15, kl 14:58:10
Filed in allmänt | Kommentarer: 5



han är aldrig den som finns där klockan tre på natten när jag skakar av ångest

Den 2013-12-14, kl 03:11:36
Filed in allmänt | Kommentarer: 1
 
ni vet han, tony. vi som träffats i några månader men som jag intalat mig själv att jag inte känner något för. vi träffades på en fest ikväll. jag är svartsjuk för att andra tjejer raggar på honom. jag vill fortfarande intala mig själv att jag inte känner något trots att jag vet att jag gör det.

glöm inte att ge mig syre, för det är du som är roten till tunga andetag

Den 2013-12-11, kl 12:09:03
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
hur kan man gå från att aldrig vilja äta och bli äcklad av mat till att vilja äta hela tiden?

livet är hårt men jag är hårdare

Den 2013-12-08, kl 15:30:06
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
vet inte vad det är med mig idag. känner mig grymt jävla arg, har gjort enda sedan jag vaknade imorse. vill slå sönder allt runt om mig, skrika åt varje människa som försöker prata med mig. har en ångestklump i bröstkorgen och ilskan får tårarna att vilja rinna.

där har ni min kväll

Den 2013-12-07, kl 09:52:00
Filed in allmänt | Kommentarer: 1
Gårdagen bestod av efterlängtat kompishäng, drinkar, öl, shots, kedjerökning, nattliga samtal om oviktiga saker med okända och oviktiga människor, fick okända tabletter av en främling och tryckte i mig en hel kebabtallrik innan jag somnade. 
 
tänker fortfarande inte väga mig då det varit två tjockisdagar i rad. däremot hittade jag precis ett par jeans som jag inte ens fick igen för två månader sedan och nu är dom för stora. 

© Headerbilder från Wallpapers Wide © Design av