63,8 kilo

Den 2015-05-17, kl 09:19:23
Filed in allmänt | Kommentarer: 1
Jag minns inte sist jag vägde såhär mycket. Vill kräkas på mig själv, äcklad blir jag. Jag vill svälta mig själv tills jag blir smal igen. Dock vet jag bättre nu och ska för första gången i mitt liv sikta på en mer långsiktig plan. Har börjat inse att jag hellre får hållbar resultat som tar kanske några månader istället för att rasa allt på en månad och sen är jag tillbaka på ruta ett och får göra om allt igen. Jag har en plan den här gången.




När något hänt

Den 2015-05-15, kl 18:59:23
Filed in allmänt, verbalt missfoster | Kommentarer: 0
Har du någon gång känt att något med dig är riktigt riktigt fel? Så fel att du är rädd att ingen annan i hela världen någonsin skulle kunna förstå? Så fel att du inte ens förstår själv? Ibland känner jag att det kanske finns en förklaring till varför jag är just jag, varför jag är som jag är. Allt kontrollbehov, min låga självkänsla, allt självhat, mina sexuella böjelser, min tendens att alltid straffa mig själv så fort jag får chansen. 

Ändå kan jag inte vara ärlig

Den 2015-05-15, kl 18:38:12
Filed in allmänt, verbalt missfoster | Kommentarer: 0
Man kan inte slå igenom först man verkligen låter sig själv vara ärlig. Ärlig som att det inte fanns någon som lyssnade, som att ingen såg. Först då kan man visa vem man verkligen är, då kan man få ner sig själv på ett papper för att andra ska kunna förstå. Kanske se alla anledningar till varför man agerade som man gjorde. Det finns ingen som vill läsa oärliga ord i sammanhängande meningar. Hellre ärliga ord i osammanhängande fraser. 

© Headerbilder från Wallpapers Wide © Design av