du gör mig knäsvag.

Den 2014-03-25, kl 09:12:56
Filed in allmänt, verbalt missfoster | Kommentarer: 2
Var uppe tidigt och tvättade. bröt ihop på hallgolvet. det var länge sen jag kände mig så sjukt jävla hjälplös. en stenhög på golvet, benen kunde inte bära min kropp längre. jag är för tung nu. inte bara fysiskt. allt som finns på insidan gör mig så jävla tung. gråtit ut varenda droppe vätska som fanns i min kropp. vätskebrist. 
 
 

hetsade igår..

Den 2014-03-24, kl 08:37:03
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
jag vill inte gå upp mer i vikt nu men jag vet inte hur man slutar. det var så länge sedan jag försökte att gå ner i vikt att jag glömt precis allt. glömt hur man bara låter bli, glömt hur man behärskar sig. den senaste tiden när jag gått ner i vikt så har det ju bara blivit så eftersom jag inte haft någon aptit. nu har jag aptit och jag skrämmer mig själv. 

jag vill vara hjälten eller boven, jag vill vara nått som känns.

Den 2014-03-24, kl 08:30:24
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
hur kommer det sig att varje gång någon självmant närmar sig mig, försöker att tränga igenom så stöter jag bort dem? jag får mig själv att framstå som en douchebag. jag är en douchbag rättare sagt. när någon istället stöter bort mig, då vill jag ha dem nära. det faschinerar mig att jag vill ha det jag inte kan få, men det jag kan få tillägnar jag varken blickar eller tankar. 
 
 
jag saknar erik, han var den enda människa som jag verkligen kunde prata med allt om, han var den som fanns där klockan tre på natten när jag skakade av ångest. jag hatar att förlora människor. 

.

Den 2014-03-20, kl 14:23:13
Filed in allmänt, verbalt missfoster | Kommentarer: 0
du frågar mig vad kärlek är,
men jag vet inget om det där
 
bara sånt som man kan mäta kan jag förstå

bekännelse.

Den 2014-03-14, kl 08:12:48
Filed in allmänt | Kommentarer: 2
nästan varje kväll i två veckor har jag minihetsat utan att kräkas. är det konstigt att jag går upp i vikt? nej, självklart inte. jag måste sluta hetsa för jag vill verkligen inte kräkas, vill inte förstöra mina tänder mer än jag redan gjort men jag vill inte heller gå upp mer i vikt. så jag måste helt enkelt sluta äta på kvällarna.
 
ja men då var ju problemet löst kan man ju tycka. önskar verkligen att det var så enkelt.

jag vill nog ner till 50 igen

Den 2014-03-14, kl 07:56:08
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
jag fortsätter att gå upp i vikt och jag börjar verkligen få panik nu. två kilo upp, alltså 55 kilo. detta är inte okej. varför går jag upp i vikt när jag äter som alla andra och det som klassas som normalt? alla fucking andra i min omgivning som antingen äter ungefär lika som mig eller ännu mer, de går inte upp alls. varför är jag tvungen att svälta mig själv för att behålla samma vikt?
 
funderar på en fasta, det var länge sen sist. nackdelen är att jag jobbar i princip varje dag och jag skulle aldrig palla jobba utan att äta alls. huvudvärken är värst. tips tack? 
 
 

det här skrämmer mig.

Den 2014-03-10, kl 08:24:24
Filed in allmänt | Kommentarer: 2
jag vägde mig nyss. jag har gått upp 1 kilo på en vecka. nu har jag blivit så van att gå ner i vikt att jag blev helt förstörd av ett kilo upp trots att jag inte vill ner. jag tror att det är känslan av att inte ha kontroll som skrämmer mig. jag trodde att jag skulle gått ner i vikt eller åtminstonde vara kvar på samma. men nej, jag har gått upp.
 
jag tänker börja räkna kalorier igen.

08:25

Den 2014-03-04, kl 08:25:39
Filed in allmänt | Kommentarer: 1
att inte gå ner mer i vikt är svårt när man bor ensam. här finns ingen som tjatar om att jag ska äta. trots att jag det senaste halvåret bott hos min syster där det alltid funnits apmycket mat i kylen och alltid någon som tjatade så har jag nästan gått ner 10 kilo sen i höstas.

jag tycker absolut inte att jag väger mycket. jag är smaltjock. jag har en sådan kropp som man får när man går ner i vikt genom att äta på tok för lite och inte träna alls. musklerna är borta och fettet sitter kvar. jag har alltså en hyffsat smal kropp med dallret kvar..

jag är fönstret och han är stenen som kastades igenom det

Den 2014-03-03, kl 17:21:35
Filed in allmänt | Kommentarer: 1
ni vet han, han som är den enda jag någonsin riktigt känt något för. jag kände mer för honom på bara några månader än vad jag gjort för någon annan på flera år. han skrev till mig idag att jag är det största misstaget han någonsin gjort. och jag går sönder.

jag är inte ensam,

Den 2014-03-02, kl 20:17:26
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
egentligen. jag har vänner och familj. men inte sånna man ringer en söndagkväll när själen letar ut ur kroppen, då hjärtat sliter och drar för att ta sig ut eller då man inte vet hur man ska kunna stoppa tårarna från att rinna så jävla mycket att man antagligen får vätskebrist.

jag har som sagt människor runt om mig. sånna jag kan ringa då allt är okej, de som jag kan skratta med. men dagar som idag så är jag helt jävla ensam,

trots att jag egentligen inte är ensam..

© Headerbilder från Wallpapers Wide © Design av