gör vad du vill, men glöm mig inte

Den 2013-11-29, kl 15:02:34
Filed in allmänt | Kommentarer: 0



stjärnor är inget annat än skotthål i himlen.

Den 2013-11-28, kl 11:00:02
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
trots att jag inte är speciellt smal just nu så är mina knän fortfarande rätt beniga. när jag sover på sidan är jag tvungen att ha en kudde mellan knäna för att inte få blåmärken och ont. jag och alla gamla tanter har samma problem.. 
 
 
 

han berör mig inte längre på samma sätt.

Den 2013-11-27, kl 10:16:00
Filed in allmänt, verbalt missfoster | Kommentarer: 0
jag vet inte om jag försöker intala och inbilla mig själv att allt med honom börjar att kännas lättare eller om det verkligen är så. men jag tänker inte på honom lika ofta och när jag väl gör det så känns det inte lika jobbigt som det brukade göra. 
 
 

inte ens jag står ut med mig själv.

Den 2013-11-27, kl 09:05:17
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
idag gör hela min kropp obeskrivligt ont. det känns som att någon kört över mig med en ångvält. varje milimeter av min trettiosexgradiga hud ömmar. varje skelettdel skaver mot varandra i ren depseration för att hitta en väg ut. jag vet att det känns såhär för att jag inte ätit speciellt mycket de senaste dagarna. ni vet han, tony. jag äter inte ens när jag är med honom längre. det roliga är att de senaste dagarna har jag försökt fokusera på att äta bättre och nyttigare mat, inte mindre. men ändå så blir det så. ska försöka äta lite mer idag, kommer inte palla att jobba annars.

lite av mig

Den 2013-11-26, kl 08:37:42
Filed in allmänt | Kommentarer: 0





han kanske inte menade något alls men han kan även ha gjort det

Den 2013-11-26, kl 08:35:56
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
igår när jag var hos honom, vi kan kalla honom tony och vi träffas ibland. så letade vi efter en film och bläddrade förbi supersize me. han sa att filmen handlade om mig och att det är så mina matvanor ser ut. först lät det som ett skämt och jag sa något som: du behöver inte göra narr av mig bara för att jag är tjock och skrattade. han sa inte emot eller sa något alls för den delen. bara fortsatte prata om något annat.. jag dör.

jag kommer att bli okej så småningom.

Den 2013-11-19, kl 08:30:35
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
i natt raderade jag allt med honom. alla konversationer, bilder, låtar och filmer som påminner om honom, texter jag skrivit om honom. allt försvann och för stunden känner jag mig något fri, lite som att jag kan klara det här. som att jag kan stå på egna ben och leva utan honom. jag blir överväldigande av tanken att jag faktiskt kan gå vidare och att jag är fullt kababel att fortsätta framåt utan honom vid min sida eller i mina tankar. den förnuftiga sidan av mig vet att sånt här kommer man faktiskt över till slut. kärlek och jobbiga minnen är sånt som kommer att kännas lättare med tiden. det är dags för mig att stänga dörren till allt det där nu och låta alla minnen stanna där.

av rädsla att bli sårad så har jag blivit den som sårar

Den 2013-11-18, kl 09:18:05
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
börjar få kalla fötter. han vill för mycket för snabbt. har talat om att jag inte vill ha för bråttom men han verkar inte förstå. tror jag snart skiter i det här. gillar att umgås med den här killen men tvivlar på att vi känner samma saker eller kommer att göra det.

jag saknar nog bara någon

Den 2013-11-16, kl 08:16:27
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
första ensamma natten på en vecka och jag har inte sovit en blund. hatar att känna mig beroende av någon annan. men jag saknar nog inte just honom.

hmm..

Den 2013-11-13, kl 22:17:57
Filed in allmänt | Kommentarer: 1
jag fortsätter att gå ner i vikt och det förundrar mig då det känns som att jag inte gör annat än att äta.

du vet, jag är inte din lekplats

Den 2013-11-13, kl 12:04:41
Filed in allmänt, verbalt missfoster | Kommentarer: 0
 
 
du åker berg&dalbana 
längs med min ryggrad

mitt näsben går av
då du råkar trampa snett

du klättrar ner för mina revben
för att sedan spela pingis med mina knäskålar

mina nyckelben slår du sönder
som om de vore gammalt porslin 
 

klipper av mina vingar och landar igen, verkligheten slår mig i ansiktet.

Den 2013-11-13, kl 09:47:11
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
chips, cola & choklad hos a igår. ångest. mer ångest än vad jag klarar av just nu. har fått reda på att någon som står mig nära har fått cancer och ska opereras idag. jag klarar inte av att förlora fler människor. hatar droger och cancer, de har tagit för många personer ur mitt liv nu.

jag lyfter dig också för nu är jag stark

Den 2013-11-11, kl 10:57:00
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
jag hatar hur mitt liv går som en bergochdalbana just nu. ena dagen vill jag dö, nästa känner jag att det kanske går att leva trots allt, nästa kraschlandar jag igen. egentligen så får jag väl vara tacksam för att jag har några bra dagar nu. det kunde ha varit värre, det kunde ha varit så att jag legat på botten hela tiden. jag önskar bara att det kunde finnas något som dämpar fallen så att jag slipper ramla så hårt varje gång.
 
idag är en sån dag då jag känner mig stark, då jag skiter i allt. idag är en krossahelavärldendag.
 
 
 
 
 

bry er inte om att fixa julskinka, ni kan äta mig

Den 2013-11-10, kl 13:59:06
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
har börjat dejta nån och allt han vill är att vi ska äta äta äta. kommer se ut som en julgris lagom till jul.

slippa tänka.

Den 2013-11-07, kl 09:49:33
Filed in allmänt | Kommentarer: 0


det känns mest bara jobbigt gällande honom när han hör av sig och jag påminns av honom. har haft några bra dagar nu då jag inte tänker så mycket på honom. ska börja fokusera mer på maten nu.

© Headerbilder från Wallpapers Wide © Design av