Det är inte värt att förlora sig själv

Den 2017-08-09, kl 07:46:59
Filed in allmänt | Kommentarer: 1

Det är svårt att förklara men efter veckor av totalt mörker så vaknade jag upp idag och kände att det räcker nu. Att jag behöver resa mig och slåss mot allt som slagit ner mig. Saknaden efter honom ska inte få mig att gå under och förlora mig själv i detta. Jag måste sluta döva min ångest med diverse substanser, komma tillbaka till mina bra matvanor, börja sova igen, vårda relationer med familj och vänner. Det räcker nu.



Släpp mig fri från mig själv

Den 2017-08-08, kl 17:00:20
Filed in allmänt | Kommentarer: 1

Känner att jag är på väg att rasa och jag vet inte vad som väntar. Har varit konstant full de senaste sex veckorna, varit nykter i 3 dagar nu och verkligheten och alla känslor börjar komma ikapp. 


Hur orkar man? 


Vaknar av ångestattacker men jag kan tycka att ångest är vackert för den har lärt mig att se något större

Den 2017-08-03, kl 20:19:27
Filed in allmänt, verbalt missfoster | Kommentarer: 0

Kanske är det som Johan säger att det är så jävla lätt att tycka synd om sig själv. Svårt att acceptera och läskigt att förändras. Det är skönt att känna lugn och det är stort att bryta mönster och det är starkt att börja laga det man en gång tagit sönder. 


Jag vill vara stark samtidigt som jag är livrädd och inte orkar. Jag är inte rädd för att ge upp men jag är rädd för att börja kampen om att ta mig någonstans. Jag vill inte tillbaka, för jag har aldrig varit på något bra ställe i livet. Ni vet då man helt enkelt inte vet, som att man går och irrar runt och inte vet var man ska eller är på väg..



© Headerbilder från Wallpapers Wide © Design av