place your hands.

Den 2012-02-29, kl 10:22:32
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
idag är en sådan dag då jag har ett krossasamhällethumör, ni vet då man känner att man klarar allt; att man är oövervinnerlig(stavning?). jag kunde inte sova inatt på grund av allt äckel som fanns i köket, all mat. så för att kunna sova var jag upp och storstädade köket från allt jag inte får äta. det som nu finns kvar är lite kyckling, soppa, svamp, bär, naturell yoghurt och lite grönsaker. jag måste iväg och handla en massa innan syster kommer hem. det här är en underbar känsla. jag känner mig helt speedad och det här känns verkligen som en nystart. Vilka är med mig?



jag måste erkänna att jag har en liten fetish för ryggar.


bildkälla

lite noteringar.

Den 2012-02-23, kl 22:27:19
Filed in allmänt | Kommentarer: 1
jag har märkt att det är sjukt många som låser sina bloggar nu. varför? rädda för att bli upptäckta?

tomma löften.

Den 2012-02-23, kl 14:30:05
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
det blir inga bilder idag heller eftersom jag glömde kabeljäveln på skolan. det blir heller inget bloggande alls eftersom jag åker längre ner i landet & blir borta hela helgen. jag vet redan nu att det kommer att bli alldeles för mycket alkohol kanske även för mycket mat, vem vet.

see ya fuckers!



bildkälla

nobody puts baby in a corner!

Den 2012-02-22, kl 20:46:40
Filed in allmänt | Kommentarer: 1
jag känner hur panikångesten och äckelkänslorna tränger in mig i ett hörn. nu sitter jag och klunkar vatten, ska borsta tänderna och duscha och skrubba snart. jag måste få känna mig ren. jag vet att inget av detta kommer att hjälpa men jag måste försöka.

imorgon ska jag knäppa kort på precis allt som passerar mina läppar, lovar.

peace.



bildkälla


stjärnor är stjärnor.

Den 2012-02-22, kl 07:17:12
Filed in allmänt | Kommentarer: 2
jag behöver hitta något som motiverar mig igen, längre än för stunden. jag förundras över hur något som känns så starkt kan rasera totalt på bara några sekunder.

jag skulle behöva något som kickar igång mig, en tävling eller så kanske?



bildkälla

det som gör mest ont.

Den 2012-02-21, kl 20:28:04
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
jag lovade ju att börja lägga ut bilder men lägenheten håller på att renoveras och jag hittar inte kabeln i röran så jag kan inte lägga över några till datorn. men jag ska se om jag hittar den imorgon.

jag har inte ätit något alls tidigare idag men nu sitter jag och trycker i mig choklad. någon som har lust att ge mig lite karaktär? jag tror min har gått vilse.

jag har bestämt mig vilken sida jag vill stå på, hellre här med er än ensam.

Den 2012-02-20, kl 10:55:48
Filed in allmänt | Kommentarer: 3
jag tänker börja blogga igen efter att ha varit väldigt inaktiv sedan jag var tvungen att ta bort min gamla blogg. mer bilder är något jag tänker lova er också, på måltider och på mig. inte på mig än dock, jag har blivit ett jävla fetto efter några dagars konstant supande och ätande.

vad har hänt i mitt liv sedan sist? jo jag flyttade ju till en ny stad för att jobba men sa upp mig från jobbet då det visade sig att jag kommit in på högskolan så jag pluggar nu till hälsopedagog. annars är allt som vanligt.

för er som inte vet det så är det jag som är sun och det här är min nya blogg. var som sagt tvungen att ta bort den gamla då min mamma hittade den.

peace.



bildkälla.

© Headerbilder från Wallpapers Wide © Design av