65,3 kilo

Den 2017-06-27, kl 07:09:07
Filed in allmänt | Kommentarer: 2

- 8,7 kilo sedan januari när jag var uppe i 74 kilo och vände. Har gått ner det mesta den senaste tiden. Mest för att jag känt att detta hängt över mig som ett mörkt moln och det gick liksom inte längre, det fanns bara ett håll att gå åt. 




Förstår du inte att jag är orolig för dig?

Den 2017-06-19, kl 07:40:32
Filed in allmänt | Kommentarer: 0

Orden som hängde sig fast. Jag vill inte att han ska behöva oroa sig för mig. Det gjorde så ont i mig när han berättade att han är orolig för att jag inte äter men jag måste bli smal.


Frukost

Den 2017-06-18, kl 08:23:35
Filed in allmänt | Kommentarer: 2

Skriv inläggstext 


Ångest

Den 2017-06-18, kl 08:12:41
Filed in allmänt | Kommentarer: 2

Får ångest för allt jag äter och allt jag tänker på att äta. 


Är det ens möjligt att inte gå ner i vikt när man äter 0-800 kalorier/dag? 



Det finns alltid ett varför. Det finns alltid en anledning till att vi hamnar där vi hamnar.

Den 2017-06-10, kl 09:05:50
Filed in allmänt | Kommentarer: 0

Jag tror verkligen att det är så men jag tänker sällan på det. På hur allt började och varför just jag hamnade här. Var det min trassliga barndom och mitt behov av att behöva ta kontroll över något när det fanns så mycket annat i mitt liv som jag inte kunde kontrollera? Började det som ett rop på hjälp, att jag behövde att någon skulle se hur dåligt jag egentligen mådde? Eller var det ännu en sak som jag behövde vara duktig på? Var det på grund av att jag har beroendegener i min familj och detta var mitt beroende att drabbas av? Jag vet inte varför.



Bullet journal

Den 2017-06-09, kl 06:38:53
Filed in allmänt, listor/planering, tips. | Kommentarer: 0

Har precis påbörjat min Bullet journal som kommer innehålla bland annat:


- Min viktnedgångsplan och mål
- Belöningar vid delmål
- Hur många steg jag gått varje dag
- Hur många kalorier jag ätit varje dag
- Måltidsförslag
- Inspiration till viktnedgång 
- Matdagbok

Har än så länge bara skissat och försökt strukturera upp hur jag vill ha den men jag tror att det kommer bli otroligt motiverande att använda denna. Tips på andra saker att ha i den? 



Väger mer är någonsin men är sjukare än någonsin

Den 2017-06-06, kl 08:47:24
Filed in allmänt | Kommentarer: 0

68,9 kilo visade vågen imorse. Såg precis att jag vägde 72 kilo senast jag skrev. Var upp i 74 och vände och är på väg ner nu. Det går för sakta och jag mår så dåligt. Varvar att inte äta alls med att äta massvis och kräkas eller äta massor och inte kräkas. Det är bara här jag kan vara helt ärlig. Jag vill inte vara fet och jag vill inte att mitt mående och mitt liv ska kretsa kring min vikt och hur jag ser ut. Jag har försökt det senaste året nu att gå ner i vikt på ett "hälsosamt" sätt och det går inte. Så jag har gått tillbaka till de metoder jag kan och som jag vet fungerar för jag klarar inte av att vara i den här kroppen längre. 


Jag har gjort upp en plan på hur min viktnedgång ska se ut och vad jag behöver göra för att klara den. Ni vet när man känner i hjärtat att man verkligen kommer att lyckas för att man verkligen bestämt sig? Så känns det nu, det finns ingen återvändo. 




© Headerbilder från Wallpapers Wide © Design av