i ett försök att ventilera.

Den 2014-05-26, kl 23:20:18
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
gråter, äter, kräks. och sen börjar det om. en ond jävla cirkel som inte tar slut. gråter för något jag kunde haft men som jag inte har. dövar smärtan med mat. kräks för att förstöra mig själv ännu mer. kan något som redan är trasigt gå sönder?


Jag kan inte se ditt ansikte. Det var det jag glömde först.

Den 2014-05-26, kl 22:43:20
Filed in allmänt | Kommentarer: 1
Jag saknar vincent mer än någonsin nu. Det är snart ett år sedan vi träffades för första gången. Trots att han inte fanns länge så lämnade han djupa avtryck och en jävla massa minnen. han var en sådan människa som ni vet kommer in i ens liv och det känns nästan direkt som att man känt varandra hela livet? vi delade mörka hemligheter och fula sanningar. har ni någon gång känt en sådan smärta som gör så ont att det inte finns några ord som beskriver den? precis så känns det när jag tänker på honom.

bort härifrån.

Den 2014-05-19, kl 23:19:32
Filed in allmänt | Kommentarer: 1
Jag vill fly igen. Vet inte vad jag ska ta mig till, hur jag ska reda ut röran i mitt huvud. vanligtvis var det erik som fick mig att stanna kvar, han redde ut mina tankar och han fick mig att se mig själv igen i sånna här situationer. just nu ser jag ingenting och jag vet verkligen inte vad jag ska göra. hur kan en vuxen människa känna sig så jävla hjälplös?

i like to be alone but i hate being lonely

Den 2014-05-03, kl 22:49:46
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
Ikväll känner jag mig som en av de mest ensamma människor i världen. Ibland slår det mig hur ensam jag faktiskt är. Här ska ni få veta något om mig jag aldrig berättat för någon. Jag är full sex kvällar i veckan av sju. patetiskt, jag vet. just nu vet jag inget annat. Jag vet inte hur jag ska hantera mitt mående på annat sätt. gråter, dricker, gråter lite till och tycker synd om mig själv. Erik, var är han? det var han som brukade finnas där i alla lägen. även när jag mådde bra och behövde någon att skratta men han var också den som fanns där när jag låg på golvet, grät, skrek och klöste som att det fanns något där inne som behövde komma ut. Jag hatar honom honom för att han valde att gå till slut men jag förstår honom.

frukost när den är som bäst.

Den 2014-05-02, kl 09:38:39
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
När jag vaknade var jag grymt sugen på frukost! vilket aldrig händer annars. på bilden ser ni fullkornshavreringar med jordgubbar och mjölk, omelettmuffins och tropicanas clememtinjuice.




© Headerbilder från Wallpapers Wide © Design av