Morgonvikt och frukost

Den 2015-09-15, kl 08:17:49
Filed in allmänt | Kommentarer: 2
Jag har ätit frukost idag, äter aldrig frukost men var så hungrig när jag vaknade. Att börja dagen med ångest av att äta är inget jag föredrar men hade inte ätit något (förutom lite choklad i söndags) sedan i lördags. 






Vinmåndag

Den 2015-09-14, kl 20:26:14
Filed in allmänt | Kommentarer: 0
Det känns så värt att räkna med alkohol i mitt kaloriintag. Jag äter knappt något och dricker mindre. En mindre alkoholkonsumtion och viktnedgång är välkommet. 




Pustar ut

Den 2015-09-14, kl 08:09:25
Filed in allmänt | Kommentarer: 1
Det mesta av det jag lagt på mig under helgen fanns inte kvar på vågen idag. Antar att det mesta var vatten och det som är kvar nu är det jag får leva med i någon dag till efter mitt svullande. Har precis fått mens också så kanske tappar ytterligare lite vätska. 




Som Håkan sa, jag hatar att jag älskar dig

Den 2015-09-13, kl 17:44:41
Filed in allmänt, verbalt missfoster | Kommentarer: 2
Det var två år sedan, hösten för två år sedan som vi träffades för sista gången.  Han sa att han träffat någon. Mellan raderna så sa han att han träffat någon som han inte behövde rädda, någon som inte blev en börda och en tyngd att bära på sina axlar. 

Han känns fortfarande och jag vet inte varför

After the storm

Den 2015-09-13, kl 14:24:57
Filed in allmänt, verbalt missfoster | Kommentarer: 1
Förlåt att jag bombarderar bloggen med "hejjagmårsådåligtinlägg". Sanningen är att jag inte har någon annan att prata med om sånt här och när jag skriver här känns det lite som att jag ändå får ventilera det. 

Min bror är inneboende hos mig och jag är inte van alls att bo med någon. Jag behöver bryta ihop, bli full, gråta. Jag känner att det är på väg hela tiden men det bara byggs på eftersom att jag aldrig kan släppa ut det. Han är hemma hela tiden och jag behöver vara ensam. Vill inte att han ska se mig såhär. 

Jag vill prata med D. Jag vet inte om jag kan prata med honom men om det finns någon jag kan prata med så är de honom. Jag är inte så bra på att prata.

Jag trivdes bättre i dina ögon

Den 2015-09-13, kl 13:31:54
Filed in allmänt, verbalt missfoster | Kommentarer: 0
Jag lyssnar inte längre på den musik jag älskar. Lars, Melissa, Bon Iver, Birdy, Lana Del Rey, Håkan, Veronica, Mumford & Sons. Underbara låtar i gamla spellistor som inte spelas längre. Låtar som får alldeles för många minnen att komma tillbaka. Och jag hatar de, minnena. För att de är just minnen. 

Idag spelas de igen. Allt blev för jobbigt.

Aldrig ska jag glömma vilken tur jag hade, som hade dig

Den 2015-09-13, kl 12:23:26
Filed in allmänt, verbalt missfoster | Kommentarer: 1
För några dagar sedan hände något. Något som fick mig känslomässigt förlamad. Jag har inte kunnat berätta om det, jag har försökt att intala mig själv att allt var en dröm trots att jag vet att han var lika verklig som han var för fyra år sedan. 

Minns ni L? Han jag träffade för 4,5 år sedan, han som krossade mig totalt. Han som fanns innan Erik och som tog mig år att komma över. Jag tänker på honom fortfarande. Funderar på allt som aldrig blev, som kunde ha blivit. Han ringde mig för några dagar sedan. Frågade hur jag mådde, sa att han hade vägarna förbi och frågade om han fick komma och hälsa på. När vi sågs kändes det som att vi aldrig var ifrån varandra. Nu undrar jag varför jag utsatte mig själv för detta igen. 




Viktuppgång

Den 2015-09-13, kl 10:17:32
Filed in allmänt | Kommentarer: 1
Jag började äntligen gå ner i vikt. Drack öl i fredags, åt massvis av bakismat igår. Ställde mig nyss på vågen Och har gått upp 2,1 kilo sedan i fredags. Vill dö idag. Vad trodde jag? Att jag kunde hälla i mig alkohol och trycka i mig massa mat utan att få några konsekvenser? 

Alkohol = kalorier

Den 2015-09-09, kl 21:16:37
Filed in allmänt | Kommentarer: 2
Jag fick en väldigt klok kommentar här i bloggen för några dagar sedan om att det kanske är så att jag inte går ner i vikt eftersom jag dricker så mycket alkohol och att man någonstans förnekar för sig själv att alkohol är kalorier och att man faktiskt kan gå upp i vikt av det också, alkohol är inte vatten. Även om jag såklart vetat detta tidigare så är det just så det varit för mig. Jag har förnekat att det innehåller kalorier. Efter detta började jag räkna med all alkohol jag drack i mitt intag och jag försöker att inte hamna över 1000 kalorier. Äntligen börjar det hända saker på vågen igen.


Tack .





Jag känner massvis och du känner ingenting

Den 2015-09-06, kl 19:01:33
Filed in allmänt, verbalt missfoster | Kommentarer: 1
Jag vill kunna skriva igen. Få ner saker som känns på ett papper. Det har liksom tagit stopp och hur mycket jag än försöker så skrivs inga ord ner. Att skriva har alltid varit mitt sätt att ventilera, bearbeta och tömma huvudet på. Nu när det inte går är allt kaos. Jag är kaos. 

Jag såg Erik igår. För första gången på flera år. Vi var ut på samma ställe. Han satt vid ett bord med sina vänner och jag stirrade. Kunde inte slita blicken ifrån honom. Jag vet inte om han såg mig, men jag såg honom och allt kom tillbaka. Alla minnen och känslor jag försökt att glömma ramlade ner i huvudet på mig och jag kan inte stå, kan inte andas. 

© Headerbilder från Wallpapers Wide © Design av