Gräset var aldrig grönare på andra sidan

Den 2017-07-19, kl 10:49:56
Filed in allmänt | Kommentarer: 1

Får fortfarande höra av alla att de är så glada för att jag tar detta så bra. Paniken inombords växer och jag vill bara skrika åt de. Det är inte deras fel att de inte kan se, jag vet det. De har aldrig sett igenom mig som han kunnat göra. Vi skulle fortsätta vara vänner, som man alltid säger men jag trodde verkligen det denna gång. Han är min bästa vän. Men han hör inte av sig och jag vill inte vara för påträngande. 


Jag vet egentligen att jag borde prata med någon men det är nästan som att det blir fysiskt omöjligt att säga något när jag försöker. Antagligen av rädslan inför att vara svag. 

Försöker bota ångesten men svält, sex och alldeles för mycket alkohol. Jag vet att det inte är hållbart eller kommer hjälpa mig åt rätt håll men det hjälper för stunden och det är allt jag begär.


Fixar naglar och sånt nu för att ha något att göra. Behöver ni tips på en bra nagelolja, köp denna! Bästa jag använt ☺️


Han älskade henne inte och hon märkte inget

Den 2017-07-11, kl 17:59:16
Filed in allmänt, verbalt missfoster | Kommentarer: 0

Jag känner mig så tom samtidigt som jag inte förstår hur tomhet kan göra så ont. Jag ler och låtsas som att allt är bra men så fort ensamheten kommer över mig och ingen ser så går det inte att hålla ihop mig längre. Jag tror att alla är förvånad över att jag tar detta så bra, även han. Men jag tar det inte bra, jag är inte okej. Att spela och le när jag egentligen rasar har liksom blivit min grej, jag har alltid gjort så. 



Han flydde och letade på samma gång

Den 2017-07-04, kl 15:53:56
Filed in allmänt, verbalt missfoster | Kommentarer: 0

Det är över nu och det gör så otroligt ont. Som om kärleken för honom som tidigare värmt mig inombords förvandlats till gift som rör vid varje del av mig. Hela min kropp gör så obeskrivligt ont. 


Jag går sönder utan honom. Hur kan något som var så rätt för mig vara så fel för honom? Jag har svårt att förstå och svårt att acceptera att det är såhär det är nu. Jag var inte rätt i hans värld eller för honom och han vill leva vidare utan mig. Jag kan inte leva vidare utan honom. 


© Headerbilder från Wallpapers Wide © Design av