533 kalorier.



dagens frukost, tacoomelett, c-vitaminbrus och chialatte. jag kommer aldrig bli smal. testar lchf förresten. har massa kompisar som gått ner i vikt med hjälp av den dieten. även om den går emot en hel del av mina principer. jag vill inte äta så mycket fett. tror inte heller att kroppen mår bra av det. Det känns verkligen som att allt fett lägger sig runt alla mina organ. .

tips på andra dieter?

Kommentarer
Postat av: Michelle

LCHF var super bra för mig. Paniken och tankarna höll i ett par dagar men sen när man mådde bättre och rasade i vikt insåg man hur underbart den var. Kroppen mår väl inte bra av någon diet direkt, en sund livsstil är väl svaret isåfall. Själv kör jag just nu på nutrilett :)

Svar: Räknade du kalorier då eller körde du bara på?
s

2014-12-08 @ 06:34:58
URL: http://pssst.blogg.se/
Postat av: Pssst... If you can dream it, you can do it.

Sv: Jag räknade inte kalorier! Man blir jätte mätt jätte fort. Åt väl ungefär såhär

På en vardag:
Frukost: Latte (En halv kopp svartkaffe, en halv dl lätt mjölk och resten fyllde jag upp med matgrädde. Tog även sötningsmedel trots att man inte borde), kokt ägg med majonäs eller tonfiskröra (tonfisk och majonäs)
Lunch: ---- För mätt för att äta
Mellanmål: Baconemelett (2 ägg, bacon, olika grönsaker, matgrädde eller vispgrädde, kryddor och ost)
Kvällsmat: Kyckling"hamburgare" (salladsblad istället för bröd, kycklingfilé som jag delade så det blev 2-3 smalare stora kycklingfiléer, grönsaker, ost och sås som jag gjorde på majonäs tex. curry)

Man tror verkligen att man kommer bli smällfet! Men gick ner 3-4 kg redan första veckan. Sen beror det ju på hur kroppen reagerar på kosten. Det passar dock utmärkt för mig :D

2014-12-10 @ 12:07:26
URL: http://pssst.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide © Design av