proteinbröd - 32 kcal st
INGERDIENSER:
2 ägg
75g kesella eller philadelphiaost.
Ev. lite salt och/eller lite bakpulver
GÖR SÅ HÄR:
1. Dela vitan och gulan
2. Vispa vitan HÅRT! Man ska kunna hålla skålen uppochner utan att den rinner ut.
3. Blanda ihop gulan med kesellan eller philadelphiaosten.
4. Rör försiktigt ihop med den hårt vispade vitan.
5. Klicka ut smeten i 6(4) högar på en plåt med bakplåtspapper.
6. Grädda i ungen på 150 grader i 30 min.
jag personligen tror att det bir bättre att till nästa gång bara göra fyra bröd och göra dom lite tjockare, jag smetade ut dom ganska rejält så att dom blev lite större och plattare. Men supergoda! jag åt mina med hallon.
åååh , det måste jag prova !!
Sv: Vitlökspulver, frysta provensalska örtkryddor, massor med svartpeppar och så lite örtsalt. :)
Det låter gott, ska prova det!
Låter jättegott, ska prövat imorn tror jag faktiskt!