proteinbröd - 32 kcal st

INGERDIENSER:

2 ägg
75g kesella eller philadelphiaost.
Ev. lite salt och/eller lite bakpulver

GÖR SÅ HÄR:
1. Dela vitan och gulan
2. Vispa vitan HÅRT! Man ska kunna hålla skålen uppochner utan att den rinner ut.
3. Blanda ihop gulan med kesellan eller philadelphiaosten. 
4. Rör försiktigt ihop med den hårt vispade vitan.
5. Klicka ut smeten i 6(4) högar på en plåt med bakplåtspapper.
6. Grädda i ungen på 150 grader i 30 min.

jag personligen tror att det bir bättre att till nästa gång bara göra fyra bröd och göra dom lite tjockare, jag smetade ut dom ganska rejält så att dom blev lite större och plattare. Men supergoda! jag åt mina med hallon.


Kommentarer
Postat av: kate

åååh , det måste jag prova !!

2012-03-17 @ 20:19:37
URL: http://proaname.blogg.se/
Postat av: Alice

Sv: Vitlökspulver, frysta provensalska örtkryddor, massor med svartpeppar och så lite örtsalt. :)

2012-03-17 @ 21:37:26
URL: http://kampflicka.blogg.se/
Postat av: Althea

Det låter gott, ska prova det!

2012-03-19 @ 05:59:03
URL: http://altheasdromvarld.blogg.se/
Postat av: cuddy

Låter jättegott, ska prövat imorn tror jag faktiskt!

2012-03-23 @ 18:39:30
URL: http://cuddy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide © Design av